Glasvezel Hanenburg                                  

Fantastisch nieuws! Eindelijk glasvezel op ons park.

Zoals u wellicht weet, hebben wij in het verleden veel problemen gehad met aansluitingen van KPN. Vooral de 50 jaar oude hoofdkabel van KPN zorgt voor vele problemen. Ook nieuwe aansluitingen verlopen beslist niet vlekkeloos. Met de stap naar glasvezel zorgen we ervoor dat we als camping niet meer afhankelijk zijn van providers als KPN, maar zelf een snel en betrouwbaar netwerk kunnen aanbieden. Alle huisjes worden voor een vast bedrag aangesloten op een toekomstbestendig netwerk. Deze aansluiting is verplicht.De aansluitkosten en de graafwerkzaamheden incl. BTW bedragen 100,00 euro. Dit is slechts een gedeelte van de kosten, de rest van de kosten zullen wij voor onze rekening nemen. U mag het bedrag eventueel in 4 termijnen voldoen.

Zoals jullie wellicht begrijpen is het een behoorlijke investering om het gehele park te voorzien van glasvezel. Om dit project in zijn volledigheid en vakkundigheid uit te rollen, adviseren we iedereen om een basisabonnement af te nemen.  Dit abonnement kunt u maandelijks aanpassen. U kunt zelfs een halfjaarlijks  abonnement afsluiten.

Partner

Matrix  XSyou uit Harderwijk gaat de uitrol en het beheer verzorgen. 

Planning

We streven ernaar om dit project op korte, maar realistische termijn stapsgewijs uit te rollen op ons park. Uiteraard blijven we jullie continu updaten bij nieuwe ontwikkelingen. Met iedere bewoner wordt individueel contact opgenomen over het aansluitmoment op de kavel.


De voorlopige start van de graafwerkzaamheden staat gepland in het eerste kwartaal van 2020. 

De voorlopige eerste aansluitingen staat gepland voor het zomerseizoen 2020.

Als u vragen heeft kunt natuurlijk bij ons terecht.

Groeten,

Carlo, Marion, Sascha  

Geachte gasten,

Via deze weg willen wij u op de hoogte houden om u straks zo eenvoudig mogelijk gebruik te laten maken van XSyou Internet, TV en Telefonie. 

De Hanenburg heeft XSyou gevraagd mee te denken in het aanleggen van een glasvezelnetwerk ten behoeve van snel internet op het terrein.

Grote providers rekenen hoge aansluitkosten en minimaal een jaar contract, mede daarom heeft de Hanenburg in eigen beheer glasvezel aangelegd op het terrein. Enkele voordelen van XSyou zijn de mogelijkheden tot een MAAND abonnement, scherpe prijzen, korte lijntjes bij vragen of wijzigingen, want uw provider zit in Harderwijk en de Hanenburg kan zelfstandig ook u bij de meest gestelde vragen en/of problemen helpen. Ondanks dat XSyou staat voor keuze vrijheid kunt u niet kiezen uit een andere provider, technisch is dit niet realiseerbaar, wel kunt u natuurlijk via het internet gebruik maken van bijvoorbeeld Netflix, Spotify of andere online diensten die u zelf kunt afsluiten. Met de keuze uit internetsnelheden van 10Mbit tot 500Mbit verwachten wij echter dat alle online diensten super snel gaan werken. Tijdens het project verwachten wij dat er diverse vragen zijn, op deze pagina kunt u de meest gestelde vragen terug vinden. Ook zullen wij u hier gaande het project op de hoogte houden van de laatste stand van zaken  en zodra het glasvezel netwerk klaar is vind u hier ook alle informatie over het gebruik van de glasvezel. Mocht u dus vragen hebben kijkt u dan eerst even op onze website. 

Met vriendelijke groet De Hanenburg & XSyou

Meest gestelde vragen:

De graafkosten voor glasvezel naar uw kavel bedragen 100,00 euro,

dit mag evt. in termijnen van 4 x 25,00 wanneer nodig. Wij zorgen dat de kabel via uw kavel naar binnen wordt gebracht. In overleg met u zal deze binnen gemonteerd worden.

U kunt dus geen KPN / T Mobile of een andere provider behouden. Wij willen helemaal van die providers af. Glasvezel is veel sneller en betrouwbaarder. Ook stijgt uw recreatie object in waarde door een glasvezelaansluiting.

U kunt per maand opzeggen, of per maand het abonnement aanpassen.

U kunt dus ook  een abonnement nemen op Ziggo en of Fox. 

U betaald het abonnement pas, als u ook daadwerkelijk  internet e.d. heeft.

Wij zullen u tijdig berichten wanneer u uw provider op kunt zeggen en evt. uw Digitenne of Canal digital abonnement . Opzeggen gaat tegenwoordig snel via de telefoon, mail of per schrijven. Meestal kunt u per maand opzeggen.

Uw glasvezel modem is standaard voorzien van een goede wifi zender, mocht het bereik te weinig zijn (voor buiten), dan kunt u optioneel kiezen voor een losse extra wifi zender.

Op het aanmeldformulier vind u dus de keuzes en tarieven.

Wij zullen deze pagina  regelmatig  aanvullen met nieuwe gestelde vragen.